Udbredelse af skygge tankegangen

Har haft lidt over en uge helt for mig selv, hvor Oliver (min søn på 11) har været hos sin far.

 

Og så har jeg ellers haft 100% fokus på at bygge fundamentet for Skyggekompagniets fremtidige liv. Hjemmeside, FB side, nyhedsbreve og alt hvad der fremover skal gøre det lettere at få bredt skyggebudskabet ud over det ganske land.

 

Det er utroligt inspirerende at følge med i alle de nye sign ups til nyhedsbrevet, og dermed også udbredelsen af de to første kapitler af bogen Bliv ven med dine skyggesider. Jeg håber, det kan være med til at sætte skyggetankegangen på dagsordenen hos rigtig mange. Tænk hvis man en dag vil kunne se det i skoler og på arbejdspladser. I politik, i medierne og i samfundet i øvrigt!

 

I fredags havde jeg en lille “date” med et nyindkøbt videokamera og min voksne datter. Det meste af tiden filmede hun, mens jeg forsøgte at sige noget begavet om skygger. Men til sidst optog jeg en lille sekvens, hvor hun fortalte, hvordan hun havde brugt skyggetankegangen siden hun var barn. Meget rørende og inspirerende at høre, (især for den stolte mor!) og tænk engang hvis flertallet af børn en dag kan sige det samme.

 

Det skal lige færdigredigeres, så kommer det fluks op på siden her, til forhåbentlig inspiration for andre, der brænder for at give børn og unge nye værktøjer til at mestre livet!

 

De allerhjerteligste hilsner

 

Lone

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

Comments are closed.