Typiske Spørgsmål & Svar

Jeg har ikke været på onlinekursus før, og er nok mest til at møde mennesker i virkeligheden. Så hvad  hvis det bare ikke fungerer for mig at deltage ”online”?

Jeg er ret sikker på, at du vil blive positivt overasket over, hvad du kan få ud af forløbet, måske oven i købet netop pga. online formen. Jeg har nemlig taget det bedste fra mine forskellige live kurser, og kombineret med den form og struktur jeg selv har haft mest glæde af på diverse onlinekurser.

Mit allerstørste fokus med dette kursus er at hjælpe DIG med at SKABE LIVSFORVANDLENDE FORANDRINGER i dit liv, og hvis du efter at have arbejdet målrettet med de første 2 moduler, mod forventning ikke synes det er noget for dig, får du uden diskussion pengene tilbage!

Så du har med andre ord intet at tabe, men alt at vinde 🙂

 

Jeg er ingen teknik nørd, så hvad gør jeg hvis jeg ikke kan finde ud af det tekniske?

Det tror jeg faktisk ikke der er nogen mulighed for, at du ikke kan!

Hele forløbet inkl. bonusser og forum, ligger nemlig samlet på en meget brugervenlig platform, som gør det ret enkelt og overskueligt at finde rundt i. Når forløbet starter får du et login, så det eneste du skal gøre er at huske dit brugernavn og login, så du kan komme ind på platformen

 

 

Jeg har ikke ret meget tid, så jeg er bange for at jeg ikke har tid til at følge det.

Jeg har bevidst taget hensyn til dette, og delt hvert modul op i små bidder. Det betyder, at du kan tage en lille bid af gangen, præcis når det passer dig, og så gå og lade det simre lidt i dig, mens du fortsætter med dine daglige gøremål. Du kan også nøjes med bare at høre det og så istedet tage det med dig på farten, eller lytte til det mens du ordner vasketøj –  eller planter blomster i haven.

 

Hvad hvis jeg kommer bagud, og ikke får arbejdet med de enkelte moduler, når de bliver udsendt?

No problem – der er jo ikke noget du skal nå! Du vil have materialet til evig arv og eje, og kan til hver en tid gå tilbage og arbejde med de enkelte moduler. Det er vigtigt at du gør det i dit tempo, så du kan komme ordentligt omkring det hele og få det integreret i dit liv.

Har du et helt andet spørgsmål, som du har brug for at få besvaret inden du beslutter dig?

Så tøv ikke med at give mig et kald på 21 72 21 03!

 

Det er for dyrt – jeg ved ikke hvordan jeg skal få råd til det?

Faktisk er det to forskellige ting, om det er for dyrt, og om du har råd til det.

Hvis du synes det er for dyrt, så tænk på, hvad en weekend workshop med bare et af emnerne typisk koster. Eller hvad et coachings- eller terapiforløb ville løbe op i, hvis det skulle tage dig gennem de samme trin….? Set i det lys, er det faktisk lige før, jeg ville kalde det billigt! Du får i hverttilfælde virkelig meget for pengene.

 

Om du har råd til det, er ikke op til mig at afgøre. Jeg ved blot, at jeg selv – uanset hvor lidt penge jeg har haft, altid er endt med at skaffe dem, hvis jeg i alle celler kan mærke, at det bare er noget jeg SKAL. Men jeg ved også at det flere gange har været stærkt medvirkende til, at det overhovedet kunne lade sig gøre, at jeg har kunne dele beløbet op i mindre portioner. Derfor har du også mulighed for at betale forløbet i 3 rater med 21 dages mellemrum.

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

Comments are closed.