Om Lone

I mit arbejde med mennesker arbejder jeg ud fra min intuition, samtidig med at jeg  holder begge ben solidt plantet i jorden.

 

Jeg har gennem de sidste 15 år haft stort fokus på at udforske mine egne ubevidste mønstre og skyggesider. Alt hvad hvad jeg videreformidler og underviser i, er derfor afprøvet af mig selv og er iblandet en god portion selvindsigt, humor og stor ærlighed.

 

Jeg gør mit bedste for at gøre

 

•    det uforståelige, forståeligt
•    det komplicerede, enkelt
•    det tunge, let
•    det alvorlige, humoristisk
•    det teoretiske, praktisk

 

– og det er generelt min intention, at være en inspirerende og hjertevarm procesleder, konsulent, coach og underviser, og  dele ud af den medicin, jeg  selv bestræber sig på at tage – hver eneste dag !

 

De hårde facts
Jeg er Sociolog, Facilitator og Skygge Coach og udover SkyggeKompagniet jeg indehaver af væksthuset Livsgalleriet.

 

Gennem de sidste 18 år har jeg arbejdet med udvikling af mennesker, og har de seneste år har jeg specialiseret mig i at hjælpe mennesker med at finde større glæde og indre ro i deres liv og arbejde.

 

CV 1992 – 12

 

Uddannelsesbaggrund:
1992 Cand. scient soc. med speciale i organisation og ledelse, Københavns Universitet
1992 Voksenpædagogisk grundkursus, DJØF1995 Ledelseskursus, DJØF´s efteruddannelse
1997 Teambuildingstræner, Scandinavian Training Design
1998 NLP Leder- og formidlingspractitioner, NLP Instituttet
1999 Certificeret tester i OPQ testværktøjet, SHL
2000 NLP Master Practitioner, NLP Huset
2004 Autoriseret PEQM – konsulent, TMI
2003 -12 Diverse kurser og uddannelse i personlig udvikling

 

Konsulentopgaver:
Siden 1993 har jeg som hhv. intern og ekstern konsulent beskæftiget mig med undervisning,
kursusudvikling, procesledelse og implementering inden for følgende hovedområder:

 

Den lærende organisation, Værdibaseret ledelse og samarbejde, Projektledelse, Lederroller, Kommunikation og samarbejde, Teambuilding, Konfliktløsning, NLP, Serviceudvikling, Undervisning og formidling, Personlig udvikling, Assertion og personlig gennemslagskraft, Mødeledelse- og planlægning, Coaching

 

Gennem årerne har jeg bl.a. løst opgaver for følgende virksomheder:

 

Damgaard Data, Danmarks Radio, DIEU, Fangel Projektledelse, Frederiksborg Amt, Frederikssund Kommune, Fountain House, Helsinge Gymnasium, Harløse Skole, Hillerød Erhvervsråd, Hillerød Kommune, Hillerødholmsskolen, HK Hillerød,Kort og Matrikelstyrelsen, Maersk Medical, Medicon A/S, Novo Nordisk A/S, Pharmakon,  SAS Commuter, Schultz Holding, Svanholm Gods, Vestsjællands Amt, VUC Nordsjælland.

 

Intuitions og bevidsthedsudvikling
Siden 2004 og frem til idag har jeg sideløbende med mine konsulentopgaver beskæftiget sig med intuitions- og bevidsthedsudvikling, og har undervist og coachet utallige mennesker nærmere på deres autentiske kerne.

 

Dette har ført frem til at jeg først startede udviklingsvirksomheden Tampen Brænder, der nu har transformeret sig til SkyggeKompagniet.

 

Privat
Jeg har 4 børn i alderen 11 – 29 år, skilt og bor sammen med den yngste i et hyggeligt rækkehus i  Hillerød. Gennem mit voksenliv har jeg bl.a. gennem en årrække været spejderleder i Det Danske Spejderkorps og været medinitiativtager, tekstforfatter, instruktør og skuespiller i Hillerød Revyen.