[Nytårsgave] Med hjertet som kompas

Årsskiftet er altid en oplagt lejlighed til at kigge vores liv lidt efter i sømmene.

 

Var året der gik, som du ønskede dig?

 

Kan du med taknemmelighed se tilbage på det, der var – uanset hvordan det var?

 

Hvad vil du gerne lade tilbage ved indgangen til det nye år? Og hvad vil du gerne tage med dig?

 

Jeg elsker selv denne proces med at kigge tilbage med taknemmelighed på året, der gik og forestille mig et helt nyt år forude, hvor jeg kan fylde alt det ind, som jeg ville elske at opleve.

 

Eller rettere som mit hjerte ville elske at opleve. For mit ego og mit hjerte er ikke altid helt enige om, hvad der nu ville være det bedste!

 

Hvordan ønsker du, at dit liv skal se ud i 2013?

 

Hvad vil især kunne få dit hjerte til at synge?

 

Hvordan skal dit private liv forme sig?


Hvordan ville du elske, at du havde det med din familie og dine venner?
Med din partner – eller måske kommende partner?
Er der nogle omgivelser, du ville elske at bo i?
Nogle rejser, du ville elske at tage?
Nogle nye færdigheder, du ville elske at tilegne dig?
Eller nogle sider af dig selv, du ville elske at udvikle?

 

Og hvad med dit arbejdsliv?


Hvordan ville du elske at det kom til at se ud?
Hvis du har arbejde – hvilke opgaver, ville du især ville elske at udføre?
Hvilken følelse ville du elske at have, når du er på arbejdet?
Og hvis du ikke pt. har arbejde, hvad ville du så elske at lave i det nye år?

 

For mig er det blevet vigtigere og vigtigere, både at sætte fokus på, hvad jeg ville elske selv at FØLE, og hvad jeg ville elske at BIDRAGE med til andre i det nye år, og så først herefter lave en mere konkret ”ønskeliste”.

 

For jo mere vi fokuserer på, hvad de forskellige ting vil GIVE os af værdi, jo nemmere vil det være at opnå følelsen af værdien.

 

Måske ønsker du dig et nyt arbejde, og har et helt bestemt arbejde i tankerne. Hvis du fokusere på, at du først vil blive tilfreds, når du har fået det pågældende arbejde, er mulighederne for, at du aldrig bliver tilfreds, forholdsvis store. Hvis du i stedet fokuserer på, hvad et nyt arbejde vil give dig, og hvad du gerne vil bidrage med til andre, har du mulighed for at opnå dette på et utal af forskellige måder. Både med og uden arbejde.

 

Jeg vil opfordre dig til, at sætte dig ned enten idag, eller i starten af det nye år, og lade dit hjerte svare på nogle af ovenstående spørgsmål.

 

Og for at gøre det lettere for dig, at lade dit hjerte komme til orde, har jeg lagt en gratis hjertemeditation ind på min hjemmeside, som en lille “nytårsgave”.

 

I løbet af året har jeg haft lejlighed til at guide en masse forskellige meditationer, der alle har haft til formål at bringe mennesker i tættere kontakt med deres hjerte.

 

De fleste er indtalt og indspillet, mens jeg har indtalt dem til musik i baggrunden, men en enkelt er indtalt i sommers langt inde i en skov, og min bror, der er musiker, har efterfølgende lagt musik på.

 

Denne meditation (10 min) har jeg nu lagt gratis ind på min hjemmeside, så hvis en af dine intentioner for det næste år, er at komme i tættere kontakt med dit hjerte, kan du allerede ved starten af det nye år, lade dig guide af denne.

 

Du kan finde den her

 

Jeg håber du vil kunne få glæde af den, både som indledning til dine nytårsrefleksioner, og til i dagligdagen at bringe dig i tættere kontakt med dit hjerte.

 

Til sidst vil jeg gerne sige et kæmpe stort TAK for dit engagement i mine forskellige aktiviteter – det være sig her i nyhedsbrevet, som læser og bruger af skyggebogen, eller som deltager i live arrangementer.

 

Uden dig, ville det ikke være muligt at gøre, det jeg gør. TAK!

 

Endelig vil jeg af hele mit hjerte ønske dig et lykkebringende og velsignet nytår – må du på alle måder følge dit hjerte, og vælge de handlinger, hvor dine højeste intentioner kommer til udtryk.

 

De hjerteligste nytårshilsner

 

Lone

 

PS. Der er nu kun få timer tilbage af NYTÅRSRABATTEN [ indtil kl. 24 i aften] – så det er nu, hvis du vil spare 50% på workshoppen”Frigør energi i dit liv og dine relationer” eller kr. 5000,- på RelationsCoachUddannelsen.

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

Comments are closed.