Køb Bog

Bliv ven med dine skyggesider er en hjertevarm og inspirerende bog for alle, der ønsker at blive klogere på sig selv og sine relationer, og forvandle uønskede skyggesider til indre ro og autentisk styrke.

 

Bogbillede høj opløsning - mini

Møder du den samme type igen og igen?

Kan dit barn gang på gang bringe dig op
i det røde felt?

Føler du dig ikke værdsat og respekteret af
din chef?

Er din partner bare indimellem alt for egoistisk?

Eller er du bare træt af, at dine venner altid
kommer for sent?

 

Hvis du bruger en masse energi på dine relationer, uden at noget rigtigt ændrer sig, er det sandsynligvis dine egne skyggesider, der er på spil.

 

Skyggesider er det, vi ikke kan acceptere hos os selv, og derfor heller ikke kan acceptere hos andre. I det øjeblik du erkender og accepterer din skygge, frigøres der energi i dit liv og dine relationer.

 

I en kærlig og ligefrem tone tager forfatteren Lone Lund Jørgensen dig med på en rejse ind i skyggernes forunderlige univers.

 

Gennem autentiske og tankevækkende eksempler introduceres du til den kraftfulde Skyggeproces, som er en let og enkel metode til at se og forvandle dine egne skyggesider.

 

Lone Lund Jørgensen er sociolog og intuitiv coach, og har gennem sit arbejde med skyggeprocessen hjulpet utallige mennesker med at frigøre deres skjulte ressourcer og forvandle konfliktfyldte forhold til fredfyldte relationer

 

 

Køb bogen her og spar portoen!

Sagt om bogen:

Fantastisk. Jeg er taknemmelig for at ha´ fundet frem til denne bog. Bør være enhvers Bibel.

Anmeldelse af Lissi Sejbak på www.detukendets.dk

Det er en af de bedste af alle de mange bøger, jeg har læst om Skyggeeffekten, den er lige til at gå til ♥ ”                             
Mona Rasmussen på Facebook

Er en rigtig god bog/opslagsværk, den får en til tænke og gå i dybden med sine egne skyggesider. Det har vi jo mere eller mindre alle sammen. Det er spørgsmål om at erkende disse sider.
Chris Margon Augsburg på Facebook

Jeg har modtaget den og siger mange tak den er vildt spændende – det jeg har læst indtil nu. Held og lykke med bogsalget ♥”            
Hanne Thorsted på Facebook

Jeg læser med spænding i hver en fiber denne bog, den rammer plet helt inde i hjerte og sjæl. og der er stof til eftertanke. ”
Inge Hemsø på Facebook

Tak for bogen, den er fantastisk! Og genkendelig ikke mindst LOL ♥ Jeg glæder mig til at arbejde endnu mere med mig selv ♥ Tak ;0)        
Iben Mbc Lorenzen på Facebook

Din skygge er den del af dig, som du forsøger at undertrykke, og det du reagerer på, når du bliver irriteret på andre mennesker. I PSYKOLOGI nr. 6 bragte vi temaet: Skyggesider og bogen her er et godt bud, hvis du vil vide mere, men den kræver noget af dig. Forfatteren sætter hele tiden et spejl op for dig gennem små refleksionsøvelser. Så er du villig til at se dig selv og dine skyggesider i øjnene er der i denne bog rigtig gode værktøjer at hente.”
Omtale i magasinet PSYKOLOGI nr.8 2011

 

Køb bogen her og spar portoen!

 

Udpluk fra anmeldelser:

En udmærket bog om skyggesider. Forfatteren skriver godt og gør det forståeligt. Jeg er sikker på, at mange vil tage en sådan bog med og læse den. Emnet er nok evigt aktuelt.”
Lektør Mette Fersum, Dansk Bibliotekscenter

En gang imellem dumper der pludselig en bog ned i hånden på en, og så er det meningen, at den skal læses. Sådan er det med denne bog, der er skrevet af Sociolog og Intuitiv Coach Lone Lund Jørgensen.

 

Bogen indeholder eksempler fra det virkelige liv, både forfatterens helt hudløse ærlighed med hensyn til egne skygger til eksempler på klienter, der har været i et behandlingsforløb. Jeg vil vove den påstand, at hvis man som læser ikke kan nikke genkendende til nogle af disse eksempler, vil en intens søgen efter at se på sin egen skyggeside være på sin plads. Det er lidt skræmmende at tænke på, at alle de besværlige mennesker, vi møder på vores vej er et spejl af os selv.

 

Bogen er i modsætning til Debbie Fords bøger skrevet i et tilgængeligt sprog, så alle kan være med lige fra den professionelle behandler til læseren, der ønsker at skabe balance i sit liv. Der er i de enkelte kapitler forskellige øvelser, der skal laves undervejs. De er med til bringe større forståelse af ens ”ubalancer” og at se skyggen i øjnene, og herved opnå større omsorg for sig selv. På den måde kan du så i balance med dig selv give omsorg til andre. Bogen er velegnet som opslagsværk, og den kan sagtens genlæses, eller man kan tage fat i de temaer, hvor balancen ikke helt er på plads endnu – så du med tiden kommer helt frem i lyset.”

Ellen Knudsen på www.daninfo.dk

Bogen er nem at læse, det er også en bog, man kan – og bør, tage frem igen og igen og bruge, for det her med at acceptere kan være svært. Det anerkender Lone også, men hendes mangeårige arbejde med skyggearbejdet og de gode resultater tæller for sig selv. Det er noget, der virkelig kan rykke ved vores oplevelse af både os selv og andre. [..] Det er en dejlig bog at læse, varm og nem at forstå. Man mærker Lones engagement i emnet og hendes ønske om at få os til at blive lidt klogere på os selv og dermed hinanden. Jeg synes faktisk at alle kan have glæde af denne bog [..] Jeg kan varmt og med hjertet anbefale bogen.”
Susan Andersen i bladet Balance

Jeg faldt over denne meget skønne bog, efter at have kæmpet med mine skyggesider længe. Jeg forstod ikke hvorfor jeg gang på gang skulle støde ind i mennesker der ”behandlede mig dårligt” – hvad var det jeg ikke kunne se… Eller forstå.

 

Lones bog er en meget letlæselig og kærlig ligefrem bog, som formår at komme hele vejen rundt om emnet – med et uddybende indhold. Jeg kan tydeligt mærke, at hun har arbejdet med skyggesider i mange år, både med sig selv og med andre mennesker som har fået støtte og hjælp af hende.

 

Jeg er fuld af håb om, at denne skønne og vedkommende bog kan hjælpe rigtig mange mennesker, som ønsker at tage ansvar for sit liv og sine relationer og dermed blive i større balance og fri i sig selv. Tusind tak Lone for dit smukke arbejde, både med alle de erfaringer du har gjort, og at du har valgt at formidle dem i denne fine bog.Alle de bedste anbefalinger til Lones bog, som virkelig rykker når vi tør. Tør du?
Anmeldelse af Mariah Nielsen på Selvet.dk

 

 

Køb bogen her og spar portoen!

Tags:

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

Comments are closed.