1:1

Jeg tilbyder ikke længere selv individuel coaching med mindre det er en del af et onlineforløb, som f.eks. Find Din Indre Ro.

 

Til gengæld har jeg nu efterhånden uddannet en del topkompetente Relations- og SkyggeCoaches, der står klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for hjælp til at forvandle dine skyggesider.

 

Du finder nogen af de topkompetente coaches her:

 

Stina Bavnhøj 

Jeg er intuitiv, holistisk og nysgerrig i mit arbejde – med et stærkt fundament i min faglighed og over 30 års erfaring med at undervise og arbejde med andre mennesker.

 

Stina portræt1

Min overbevisning er, at hvert menneske har uanede muligheder og kvaliteter. Gennem bevidst træning, det gælder både træning af vores sind, vores hjerte og vores krop, kan vi heale os selv, hinanden og verden! 

 

I løbet af en session vil du få kastet lys på det der blokerer dig for at finde fred i din relation med dig selv og/eller dine omgivelser – og der vil helt naturligt være noget at arbejde videre med – noget der arbejder videre i dig – også når sessionen er forbi.

 

Jeg kan coache dig hjemme hos dig (Frederiksberg og Københavns-området), hos mig på Frederiksberg eller via Skype. Det kan være en enkelt session på 60 minutter, eller der kan være behov for flere. Det mærker du selv ind på først og fremmest, med støtte fra mig, hvis der er behov.

 

Lær Stina bedre at kende her: www.stinabavnhoj.dk

 

Mail : mail@stinabavnhoj.dk 

Mobil: 61703173

Skype: stinabavnhoej

 

 

Ann C. Schødt

Jeg er uddannet hos SkyggeKompagniet i 2014 og pt. i gang med Jung-studiet. Den schweiziske psykiater C.G. Jung var den første, der brugte begrebet skygger.

Ann8625

 

Jeg har specialiseret mig i at udvikle potentialet hos de særligt sensitive og/eller begavede, herunder især introverte og perfektionistiske mænd og kvinder med lav selvtillid/lavt selvværd.

 

Du kan bestille en 1:1 konsultation over Skype eller komme til Bagsværd.

 

Arbejdet med skyggesider og øget selvindsigt er også en integreret del af de individuelle udviklingsforløb og workshops som Slip fortiden, Det ideelle job? og workshoppen om Impostor syndrome.

 

Lær Ann bedre at kende her: www.potentialefabrikken.dk

 

Mail: AnnC@potential-factory.com

Mobil: 23934841

Skype: ann.c.schoedt

 

Trine Eger Nielsen

Mit kreative virke, mit arbejde med mennesker og min personlige historie – hvor jeg de sidste 10 år har været på den vildeste selvudviklingsrejse – gør at jeg kan undervise, vejlede og coache ærligt og indsigtsfuldt med god jordforbindelse.

 

Lige præcis jordforbindelsen er vigtig for mig.

 

Det kan være svært og en smule angstprovokerende at skulle ta fat og kigge ind og mærke sig selv.

 

Derfor er det vigtigt for mig at hjælpe med at finde modet til at ta fat og at det ikke bliver for “langhåret”.

 

Lær Trine bedre at kende her: www.trineegernielsen.wordpress.com

 

Mail: ten@live.dk

Mobil: 53832216

 

 

Jeannette Popowitz

Jeg er uddannet socialpædagog med 15 års erfaring i arbejdet med børn og unge med diagnoserne ADHD og indenfor autismespektret.

 20150805_191332

Min særlige niche er at arbejde for at skabe gode relationer mellem mennesker ud fra min filosofi om anerkendende og kærlig kommunikation – ”tal med hjertet”, og her er skyggearbejdet en vigtig del af processen.

 

”Tal med hjertet” handler ikke kun om, hvordan vi taler til andre mennesker, men i høj grad også om hvordan vi taler til os selv.

 

En anerkendende og relationel tilgang jeg har opbygget gennem årene ud fra det, jeg synes virker bedst i arbejdet med mennesker, og som støtter det enkelte menneske i at skabe positive forandringer.

 

Med mine empatiske evner, min livserfaring, min faglige erfaring og viden, får jeg meget hurtigt en forståelse for og indblik i det menneske, jeg sidder overfor. Jeg er rummelig, åben, lyttende og nærværende.

 

Lær Jeannette bedre at kende her: www.popowitz-Coacing.dk

 

Mail: jeannette@popowitz-coaching.dk

Mobil: 29885997