Det siger andre

Her kan du se et lille udpluk af, hvad andre har sagt om Lone i forbindelse med kurser og forløb for både private eller virksomheder:


Kurser og uddannelser for private:


”Lone er en meget kompetent og hjertevarm underviser, som også formår at skabe tillid og tryghed såvel i forhold til den enkelte som til den samlede gruppe.”
Connie Rasmussen

 

”Lone brænder for det…..walk it talk it…er kompetent og sej. Tryg atmosfære, det er seriøst og er velforberedt og i orden… ”
Pia Kastrup

 

”Efter min mening er Lones bedste kvalitet som coach og underviser, at hun er “en skarp kniv i skuffen” og at hun integrerer denne skarpe side med coachrollen, hvor hun formår at lade sig selv træde i baggrunden. Hun er dynamisk, bevægelig og tør ny tænke. ”
Theresa Fischer

 

”Lone er en fantastisk underviser og coach, fordi hun er sig selv, fordi hun med sin indsigt og menneskelige egenskaber formår at få mennesker til at flytte sig positivt i den sværeste tid af deres liv. Det er stort.”
Ida Fynboe

 

“Lone kan bare sit håndværk ned til mindste detalje og har en stærk personlig kontakt. Hun gør det hele appetitligt og nemt at gå til. Har fingeren på pulsen, ved lige hvad der skal til når uventede situationer opstår. Hun har de 10.000 timers erfaring og har været i alle situationer – flere gange.”
Helle Herstad

 

”Lone er en fantastisk underviser – varm, rolig, super behagelig og dejlig jordnær. Hun er top professionel og formår på en hel fantastisk måde at mikse høj høj faglighed og ægthed, autenticitet og hjertevarme. Det føles som at ”komme hjem”, når man træder ind i Lones univers. Man er ikke et sekund i tvivl om, man er i trygge faglige hænder hos Lone og hendes dejlige ro og udstråling gør bare, at uanset hvilken øvelse man er i gang med – virker intet mærkeligt eller farligt,- det er simpelthen et vidunderligt eventyr man er på hver eneste gang!

Lone er en yderst kompetent underviser, og hun er og blir’ min Skyggemaster!

Det har været en fantastisk gave at få lov at møde Lone og lære hende at kende – og nok mest af alt fordi, hun er den, hun er! En mere ægte, autentisk, troværdig, tillidsfuld og kompetent person og underviser, finder man ikke.”
Bodil Abrahamsen

 

Virksomhedsforløb:
”Selv om det er svære situationer, kan Lone få alle i teamet til at føle sig accepteret og anerkendt.Hun er god til at skabe struktur og retning, og der kommer altid et produkt ud af det, så man har noget at arbejde videre med. Og så er hun god til opfølgning !”
Annette Fønsskov, Skoleleder på Harløse Skole

 

”Lone har en struktureret, målrettet og lyttende måde at være på. Hun holder ord, passer tiden og giver god feedback på det, hun har arbejdet med. ”
Merete Elleboe, Viceskoleleder på Hillerødholmskolen

 

”Lone har sørget for, at vi har fået noget konkret på bordet. Hun har en god evne til at facilitere processen og gå ind som mediator. Hun er rigtig god til at skabe en tryg ramme for alle i gruppen og balancere mellem det der hører til hhv. privat og arbejdsliv. Lone er god til at styre og har været god til at håndtere de situationer, der kunne have udviklet sig uhensigtsmæssigt.
Trine Østergaard, Senior Assistant hos Novo Nordisk A/S

 

”Jeg har nu haft fornøjelsen af, at have Lone som sparringspartner på et forløb i et halvt år over temaet: ”Respektfuldt samarbejdsklima med fokus på arbejdsglæde i hverdagen og tydelig kommunikation”,  og samstemmende fra alle deltagerne, har der kun været lovprisninger af Lones måde at håndtere forløbet på. Lone har haft en unik evne til at lytte og få folk til at åbne sig op, og diskutere ”ømme punkter” på en måde, så de har kunnet håndteres. Lone har formået at holde fast i den aftalte køreplan, men har samtidigt været åben over for ændringer undervejs, når diskussionen tydeligvis viste, at der skulle ændringer til.

Vi havde inden forløbet brugt lang tid på at spørge os for blandt kollegaer på Novo Nordisk, om der var nogen, der havde haft et afdelingsforløb, med en de kunne anbefale, men uden held. Så nu er jeg i den situation, at jeg faktisk kan anbefale mine kollegaer en god sparringspartner, hvis de måtte have behov for hjælp, fra en der kan se med friske øjne, på de problemstillinger der ønskes belyst. ”
Jan Ottesen, dyrlæge, vice president, Novo Nordisk A/S.

 

“Jeg husker, at jeg i slutningen af halvfemserne (?) var imponeret og lykkelig over at opleve, hvordan Lone var med til at fremme grundlaget for et godt samarbejde i Teknisk Forvaltning i Frederikssund Kommune. Jeg husker, at jeg tænkte, at andre kunne have godt af at blive guidet til at formulere mål og visioner på den måde. Ikke bare var hun nærværende – og kendte straks på bedste spejdervis alle vores navne – hun var også med til at få os til at udtale os mere frit, end hvis vi skulle ha gennemført seancen uden hende.”
Per Fynboe, tidligere afdelingschef i Frederikssund Kommune